Walking in a winter wonderland

Förra veckan tog jag med mig kameran ut i våran skog och fotograferade de vackra snölandskapen.Det var riktigt fint och mysigt, och det blev en hel del fina bilder. Nu ligger jag under täcket och myser och lyssnar på spotify. Har precis sett ett avsnitt av Lost in Austen, som är så himla bra. I jul har jag tänkt se en massa film! Har ni något bra filmtips, någon film som man bara måste se?
 




21 december 2012

Nu är det äntligen jullov! Vad skönt det ska bli att äntligen få vara ledig och göra precis ingenting. Vi hade julavslutning i aulan då lärarna hade "världs historiens sista spex"! Haha! Jag visste inte att våra lärare kunde spexa så mycket! De bjöd på sång- och dansnummer och små sketcher som bl.a. Gangnam style, magdans, YMCA och trolleri! Jag tycker att det var en bra start på jullovet! När jag kom hem gick jag och min lillebror ut i skogen och letade julgran. En riktigt fin hittade vi faktiskt, får se om mamma och pappa godkänner den! ;)
 
Bilden är tagen i Visby med min iFån. Följ mig på instagram där jag heter @emmalinnea96!

Det var inte igår!

Hej allihopa, det var ett tag sedan!! (om ni nu är kvar!) Har haft en massa annat för mig, skolan och innebandyn har tagit den mesta tiden och så har jag inte haft så mycket ork och inspiration för att kunna att blogga. Men nu börjar det i alla fall klia i fingrarna, jag är så sugen på att damma av kameran och fota i massor!
 
Kan ju bjuda lite på vad som hänt idag. Jag bakade pepparkakor hos kusinerna, som vi gör till varje jul. Lika mysigt som alltid! Men tyvärr krockade det med en innebandymatch, så jag fick åka iväg i all hast efter lunch. Vi spelar i en pojkserie för 98or, samma som min lillebror spelar i. Matchen förlorade vi och jag har en massa märken efter bollar lite varstans på kroppen och knäna är röda. Med andra ord så var det en riktig tuff match och vi gav dem riktigt bra motstånd, trots att vi förlorade med 5-1. Men imorgon är det träning igen och nu ska vi tagga om till andra kommande matcher!
 
Hejdå!